Tudnivalók

A jelentkezéshez ingyenes regisztráció szükséges.

Kérjük, a regszitráció során mindenképpen töltse fel önéletrajzát, lehetőleg angol nyelven. Az önéletrajz formátuma PDF legyen.

Europass önéletrajz sablon és minták letöltését itt találja:

http://europass.cedefop.europa.eu/hu/documents/curriculum-vitae/templates-instructions

http://europass.cedefop.europa.eu/hu/documents/language-passport/examples

Az önéletrajzot automatikusan nem küldjük el senkinek. A MedicaDenta nem teszi lehetővé a keresést az adatbázisban. Az információkhoz csak a MedicaDenta fér hozzá, harmadik személynek nem adja ki.

MedicaDenta Facility Services

"Mi gondoskodunk az Ön igényeiről"

Sok vállalat számára, jó alkalmazottak megkeresése jelentős vállalkozás. A külkereskedelmi szakemberek toborzása és kiválasztás különösen nehéz. Mindent el kell rendezni, mielőtt az új alkalmazottak elkezdhetik a munkát: megtalálni és leszervezni az utazást, szállást, biztosítást, általános orvosi és fogorvosi ellátást, a különböző regisztrációk, képzési programok szervezése, számlanyitás, a megfelelő dokumentumok összeállítása, regisztráció az önkormányzatnál és a holland nemzeti biztosítási számot (BSN) igénylése...

MedicaDenta Facility Services nagyszámú szolgáltatásokat nyújt a munkavállalók számára a Holland munkavégzéshez. Célunk, hogy mind a munkavállalók, mind az ügyfelek dolgát megkönnyítsük a sokszor nehézkes kérdésekben.

A teljes Hollandia tartózkodás során fontos a teljeskörű tanácsadás. Fontos kérdés a gyermek után járó juttatás, családsegítés, napközi a gyermekeknek és adóbevallás. A cél a munkavállalók napi életének segítése és az elégedettség növelése.

A MedicaDenta segélyvonal

A MedicaDenta Segélyvonal támogatja a munkavállalókat a nap 24 órájában. A központi telefonszám és e-mail címen választ kaphat az összes kérdésre.Hírlevél